Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ, τριάρα η Στουτγκάρδη με σκόρερ Μαυροπάνο

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-1 της Άουγκσμπουργκ, ενώ η Στουτγκάρδη του σκόρερ Κώστα Μαυροπάνου, υπέταξε με 3-1 τη Χόφενχαϊμ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό επί της Άουγκσμπουργκ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκερέιρο. Στο 35ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Ζετσίρι, ωστόσο στο 51′ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Μπραντ. Το 2-1 αποτέλεσε το τελικό σκορ και η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα (1-0) από την Γκλάντμπαχ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Γκλάντμπαχ έβαλε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο την Βόλφσμπουργκ, καθώς προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Εμπολό και δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Χόφμαν. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι πριν την ανάπαυλα, χάρη σε γκολ του Βάλντσμιντ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, o Σκάλι σημείωσε και τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ νωρίτερα ο Στιντλ αστόχησε σε πέναλτι. Οι «λύκοι» τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω του αποβληθέντος Λακρουά.

Η Στουτγκάρδη έφτασε στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά από την αντίστοιχη που πέτυχε στην πρεμιέρα της Bundesliga επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Με σκόρερ τους Κεμπφ, Μαυροπάνο και Μάσιμο, οι «Σουηβοί» επικράτησαν με 3-1 της Χόφενχαϊμ.

Η Φράιμπουργκ συνεχίσει να εκπλήσσει στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς παρέμεινε αήττητη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πήρε το «διπλό» στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου με 2-1 και ανέβηκε -προσωρινά- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος