Ενέδρα κουκουλοφόρων στο σπίτι του Σεμέδο, τον χτύπησαν με ρόπαλα

Τρεις κουκουλοφόροι χτύπησαν με ρόπαλα τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν φίλο του έξω από το σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, τρεις άνδρες με μαύρα ρούχα και κουκούλες περίμεναν τον Σεμέδο και τον φίλο του έξω από το σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού το βράδυ της Παρασκευής (14/1).

Στη συνέχεια υπήρξε επίθεση με ρόπαλα στο πρόσωπο και στο σώμα των δύο ανδρών, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγο μετά είδαν παντού αίματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σεμέδο και ο φίλος του οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Ο Πορτογάλος είχε πάει νωρίτερα στο αεροδρόμιο για να παραλάβει το δεύτερο άτομο που δέχτηκε τα χτυπήματα των κουκουλοφόρων. Οι Αρχές ψάχνουν ήδη τους δράστες και εξετάζουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, καθώς και αν αυτή έχει κάποια σχέση με τα πρόσφατα περιστατικά που είχαν σε ρόλο… πρωταγωνιστή τον Σεμέδο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο έμπειρος παίκτης του Ολυμπιακού συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του, ενώ πριν λίγους μήνες του ασκήθηκε διώξη για τον βιασμό 17χρονης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος