El Mundo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «ζήλευε» τον μισθό του Λιονέλ Μέσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Mundo, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφραζε τη ζήλεια του για τον μισθό του μεγάλου του αντιπάλου Λιονέλ Μέσι, τα τελευταία του χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Όταν ήρθαν τα νέα για το νέο συμβόλαιο του Μέσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρονάλντο αμέσως ανησύχησε για τα οικονομικά της τότε ομάδας του Ρεάλ Μαδρίτης και ρώτησε τον πρώην ατζέντη του, Χόρχε Μέντες, λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Αργεντινού. Ο Μέντες του είχε απαντήσει: «Δεν μπορώ να σου πω, αλλά βγάζει πάνω από τα διπλάσια χρήματα που πληρώνεσαι εσύ».

Εκείνο το καλοκαίρι μάλιστα ο Πορτογάλος πήρε μεταγραφή για την ιταλική Γιουβέντους, στην οποία του δόθηκε συμβόλαιο αξίας 500.000 λιρών την εβδομάδα.

Φέτος ο Ρονάλντο υπέγραψε το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου με την Αλ Νασρ, ξεπερνώντας το συμβόλαιο του Μέσι, καθώς οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 200.000.000 ευρώ τον χρόνο, έναντι 155.000.000 ευρώ, που έφταναν οι ετήσιες απολαβές του Λιονέλ Μέσι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος