Ελ Αραμπί: «Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα αύριο»

Πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βουλγαρία εν όψει της αυριανής ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς (10/08, 21:00), ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» Γιουσέφ Ελ Αραμπί στάθηκε στον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την πρόκριση στα πλέι–οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος όταν μπορώ να βοηθώ. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάμε. Είμαι 100% έτοιμος, νιώθω πολύ καλά. Στο πρώτο ματς είχαμε αρκετές δυσκολίες, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Για αύριο είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο παιχνίδι και σε πρόκριση», επεσήμανε.

«Πραγματικά όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς, έχουμε στόχο να προχωρήσουμε. Επομένως θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί», συμπλήρωσε.

«Ελπίζω να σκοράρω και αυτή τη σεζόν στα προκριματικά. Θέλω και εφέτος να είμαστε στους ομίλους, είναι σημαντικό για εμάς. Γνωρίζουμε πως έχουμε την ποιότητα. Πληγωθήκαμε από τον COVID–19, πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Για εμάς είναι ένας τελικός και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε», υποστήριξε ολοκληρώνοντας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος