Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για άλλες τέσσερις εβδομάδες, χάνοντας την εκκίνηση της εφετινής Premier League, όπως αποκάλυψε ο ίδιος την Τετάρτη (11/08). Ο 21χρονος διεθνής Άγγλος χαφ, έχασε τον περασμένο μήνα και τον τελικό του Euro 2020, ενώ απουσίασε σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «πολιτών».
«Πονάει αρκετά το πόδι μου. Ήταν πολύ μεγάλη ατυχία να μου συμβεί αυτό πριν από τον τελικό του Euro. Δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο και ευελπιστώ ότι θα θα είμαι σε θέση να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Πιστεύω ότι θα χρειαστώ ακόμη περίπου τέσσερις εβδομάδες. Ανυπομονώ να γυρίσω στο γήπεδο» τόνισε ο 21χρονος άσος. Η περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θα ξεκινήσει τη σεζόν κόντρα στην Τότεναμ την προσεχή Κυριακή (15/08), με τον Φόντεν να χάνει και τα επόμενα ματς κόντρα σε Νόριτς και Άρσεναλ, αλλά και τα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, κόντρα σε Ουγγαρία, Ανδόρα και Πολωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος