«Εκτέλεσε» τον Ιωνικό από τα 11 μέτρα στο φινάλε ΟΦΗ (highlights)

Με χτύπημα πέναλτι του Λάζαρου Λάμπρου στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 του Ιωνικού στο «Γεντί Κουλέ»

Στην 4η θέση με 18 βαθμούς ανέβηκε ο ΟΦΗ. Μάλιστα πρόκειται για την τρίτη σερί νίκη της ομάδας του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα, η οποία μετράει και έξι συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα. Από την άλλη, ο Ιωνικός έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους αγνοώντας τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Το ματς

 

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Φαν Ντάινεν βγήκε προ του Χουτεσιώτη, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε με τα πόδια. Χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα στη συνέχεια, η ομάδα του Νιόπλια διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο. Από την άλλη, ο Ιωνικός περίμενε να βρει ανοικτούς χώρους για να βγει στην κόντρα. Στο 43′, ο Φελίπε Γκαγιέγκος έπιασε ένα τρομερό, ευθύβολο σουτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λευτέρη Χουτεσιώτη και έκανε το 1-0. Με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Οι Νικαιώτες έδειξαν τις προθέσεις του από πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος. Στο 48ο λεπτό, ο Αίας Αοσμάν έκανε ξανά το θαύμα του και με όμορφο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε το ψιλοκρεμαστό σουτ του Μύγα. Στο 86′ ο Απόστολος Γιάννου κέρδισε πέναλτι από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Λάζαρος Λάμπρου εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 δίνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (Πασαλίδης 58′), Τοράλ (Τσιλιανίδης 76′), Φαν Ντάινεν (Γιάννου 58′), Λάμπρου (Ναμπί 91′).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (Καμπράλ 90’+3′), Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (Ματσούκας 90’+2′), Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Λένις, Άοσμαν (Βαφέας 81′), Κιάκος (Κάνιας 71′), Μάναλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος