Έκανε «πάρτι» η Ίντερ μέσα στο «Ολίμπικο» και σκόρπισε με 3-0 τη Ρόμα (highlights)

Η Ίντερ πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση και υπέταξε τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» με 3-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «νερατζούρι» έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, παίρνοντας εξ ολοκλήρου τον έλεγχο του αγώνα. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 15ο λεπτό, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χακάν Τσαλχάνογλου. Στο 24′, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε και τελική πάσα στον Έντιν Τζέκο για τον διπλασιασμό τερμάτων των φιλοξενούμενων, ενώ στο 39ο λεπτό, ο Ντένζελ Ντάμφρις έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ της ομάδας του, υπογράφοντας το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έριξε τον ρυθμό της, αλλά διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αποτρέποντας τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο να μπει εκ νέου στο παιχνίδι. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και η Ίντερ πήρε σπουδαίο «διπλό», σκαρφαλώνοντας έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, οι «νερατζούρι» παρέμειναν για 8ο σερί παιχνίδι αήττητοι, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα και για τον φετινό τίτλο της Serie A. Αντίθετα, οι «τζιαλορόσι» εξακολουθούν να παρουσιάζουν αστάθεια και αποκόμισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος