Δύσκολοι καιροί για τον… Μουρίνιο – Η Ρόμα έχασε και από την Βενέτσια

Η Ρόμα έχασε με 3-2 από την Βενέτσια σε ματς για 12η αγωνιστική της Serie A και πλέον η ατμόσφαιρα για τον Ζοζέ Μουρίνιο στην ιταλική πρωτεύουσα δεν είναι ιδανική.

Η Ρόμα πήγε στην Βενετία μετά τη νέα γκέλα στο Europa Conference League, καθώς έφερε ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Μπόντο/Γκλιμπτ και ήθελε τη νίκη για να μπορέσει να ανεβεί στην τέταρτη θέση η οποία οδηγεί στο Champions League.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Βενέτσια και πλέον… έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά επίσημα ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Καλντάρα και εάν και η Ρόμα κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Βενέτσια ήταν αυτή που πήρε τελικά τους τρείς βαθμούς.

Για την Ρόμα σκόραραν στο 43′ ο Σομουρόντοφ και στο 45′ ο Έιμπραχαμ, ενώ για την Βενέτσια γύρισαν το ματς οι Αραμού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65′ και ο Οκερέκε στο 74′, ο τελευταίος μάλιστα είχε την ευκαιρία στο 84′ να κάνει το 4-2, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο δοκάρι κατέληξε και το σουτ του Ανρί στο 90′.

Βενέτσια: Ρομέρο, Ματζόκι (77’ Εμπουέι), Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Χαπς, Τσερνιγκόι, Αμπάντου, Μπούζιο, Κιγίν (70′ Μοντόλο), Αραμού (77’ Τέσμαν), Οκερέκε (89′ Ανρί)

Ρόμα: Ρούι Πατρίσιο, Κουμπούλα (66’ Πέρεζ), Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ (83′ Ζαλέφκσι), Πελεγκρίνι (77’ Ζανιόλο), Κριστάντε, Βερετού, Ελ Σααράουι, Εϊμπραχαμ, Σομουρόντοφ (83′ Μαγιοράλ)

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος