Δύο συλλήψεις για τη ληστεία στο σπίτι του Στέρλινγκ

Σε δύο συλλήψεις για διάρρηξη στο σπίτι του διεθνή άσσου του ποδοσφαίρου Ραχίμ Στέρλινγκ, προχώρησε η αστυνομία σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες συνελήφθησαν από την αστυνομία το βράδυ της Τρίτης 6/12/2022, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που μένει ο Στέρλινγκ με την οικογένεια του, στο Οξσοτ Σαρρέι (Oxshott, Surrey) και βρίσκονται υπό κράτηση.

Η ληστεία στο σπίτι του επιθετικού της Chelsea έγινε την ώρα που εκπροσωπούσε την χώρα του στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι που ζούνε ο Στέρλινγκ με την σύντροφο του Πέιτζ Μίλιαν και τα παιδιά τους, όντας οπλισμένοι και έκλεψαν ρολόγια και χρυσαφικά αξίας άνω των 300.000 λιρών ενώ σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ φέρεται να είχαν ξανακάνει απόπειρα να μπουν στο σπίτι το Σάββατο 3/12 χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Παρόλα αυτά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν οι ληστές ήρθαν πρόσωπο-πρόσωπο με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Ο Άγγλος διεθνής έφυγε έκτακτα από το Κατάρ για να βρεθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα που έχουν τρομοκρατηθεί από το συμβάν και όπως δήλωσε δεν θα επιστρέψει αν δεν βεβαιωθεί ότι η οικογένεια του είναι ασφαλής. Παρά την απουσία του η Αγγλία κατάφερε να κερδίσει την Σενεγάλη με 3-0 και να περάσει στην φάση των 8 όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος