Οι «ερυθρόλευκες» έκαμψαν την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα με 82-66 στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τις Σέρβες σε ισάριθμες ήττες.
Ο έλεγχος των ριμπάουντ (44 έναντι 30 του Ερυθρού Αστέρα) και η σωστή αμυντική προσέγγιση του Ολυμπιακού, που υποχρέωσε σε 21 λάθη τις φιλοξενούμενες, απλοποίησαν το έργο της ελληνικής ομάδας.
Απόλυτη πρωταγωνίστρια του Ολυμπιακού η Βίτολα με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ η Σταμολάμπρου πρόσθεσε 14 πόντους. Από τον Ερυθρό Αστέρα ξεχώρισε η Κάτανιτς με 15 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 17-15, 45-23, 64-51, 82-66
Διαιτητές: Μπελιάκοφ, Φολντχάζι, Πουτένκο
Ολυμπιακός: Αλεξανδρή 2, Κούπερ 10, Σύρρα, Τόλεφρι 10 (2), Βίτολα 22 (2), Δίελα 3 (1), Χάμπλιν 12, Νικολοπούλου 5, Σταμάτη 4, Σταμολάμπρου 14 (1).
Ερυθρός Αστέρας: Έλιοτ 14 (3), Κάτανιτς 15, Μίσελιτς 12 (1), Νάουμτσεφ 2, Νεντέλικοφ 3 (1), Αβλίγιας, Μπόγιοβιτς 8, Κόρτο, Γιάνκοβιτς 12, Σπασόφσκι.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος