«Διπλό» στο Μεάτσα και επιστροφή στη 2η θέση για τη Νάπολι

Μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, που τη διατηρεί στη μάχη του τίτλου, πέτυχε κόντρα στην Μίλαν η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι με σκορ 1-0.

Το υπερπολύτιμο γκολ του Ελμάς στο 5ο λεπτό ήταν η μοναδική σπουδαία φάση του ματς και εν τέλει αυτή που «χώρισε» τις δύο ομάδες. Πλέον, οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται στην 2η θέση με 39 βαθμούς μαζί με την Μίλαν, έχοντας τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Το ματς

Η Νάπολι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναμέτρηση. Μετά από ένα κόρνερ του Πιότρ Ζιελίνσκι, ο Ελίφ Ελμάς έκανε το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Μίλαν άργησε να απειλήσει αλλά το έκανε σε δύο περιπτώσεις με τους Ιμπραχίμοβιτς και Φλορέντσι, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Ναπολιτάνους να προηγούνται με ένα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Ο Μεσίας απείλησε στο 69′ για τη Μίλαν, όμως το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Οσπίνα. Η τελευταία σημαντική φάση του αγώνα ήρθε στο 90ο λεπτό, όταν ο Φρανκ Κεσιέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος