Περίπου δύο μήνες θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσει του ΠΑΟΚ ο Γκόικο Τσίμιροτ που υπέστη θλάση στην χθεσινή πρεμιέρα του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Ο Βόσνιος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε βαριά θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοϊτη. Λόγω του εκτεταμένου αιματώματος δεν φαινόταν ο τένοντας και θα χρειαστεί να ξανακάνει μαγνητική όταν υποχωρήσει το αιμάτωμα.
Η απουσία του Τσίμιροτ, αν δεν έχει πειραχτεί ο τένοντας προσδιορίζεται σε 6-8 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ο Τσίμιροτ θα ξανατεθεί στην διάθεση του Τούντορ στα τέλη Οκτώβρη. Αν μάλιστα έχει πειραχτεί ο τένοντας, τότε θα λείψει 8-10 εβδομάδες που σημαίνει πως θα τον ξαναδούν οι φίλαθλοι μέσα Νοεμβρίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMEsports (VILLA)
Δημήτρης Γιαχανατζής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος