Διεθνής ποδοσφαιριστής της Ιρλανδίας αποκάλυψε ότι πάσχει από αυτισμό

Ο Τζέιμς ΜακΚλίν, διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος εκπροσωπεί την εθνική Ιρλανδίας, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με αυτισμό και πως είναι έτοιμος να μοιραστεί αυτό το «ταξίδι» μαζί με την κόρη του, η οποία επίσης πάσχει από αυτισμό.

Ο εξτρέμ που αγωνίζεται στην αγγλική Γουίγκαν, μοιράστηκε το γεγονός πως και αυτός είναι αυτιστικός την Παγκόσμια Εβδομάδα Αποδοχής του Αυτισμού, ενώ επίσης πρόσθεσε πως άρχισε να καταλαβαίνει ότι και ο ίδιος μπορεί να πάσχει από αυτισμό, όταν άρχισε να αναγνωρίζει τις ομοιότητες στην συμπεριφορά και στα χαρακτηριστικά του ίδιου και της κόρης του, αφότου η Willow-Ivy είχε διαγνωστεί με αυτισμό.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής έγραψε:

«Όπως όλοι ξέρετε, η κόρη μου, Willow Ivy, είναι αυτιστική.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν αλλάξει την ζωή μου με τον πιο εκπληκτικό τρόπο, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα μερικές φορές γιατί ως μπαμπάς της, την είδα να ξεπερνάει πολλά εμπόδια στην ζωή της και να μαθαίνει πώς να διαχειρίζεται τις προκλήσεις στην καθημερινή της ζωή.

Όσα περισσότερα μαθαίναμε με την σύζυγό μου για τον αυτισμό, τόσο περισσότερο αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως μοιάζω πολύ με την κόρη μας, πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζαμε.

Έβλεπα τόσα πολλά μικρά χαρακτηριστικά σε εκείνη που βλέπω και στον εαυτό μου. Έτσι αποφάσισα να πάω και να κάνω μια εξέταση για αυτισμό.

Ήταν ένα μικρό «ταξίδι» και τώρα που έχω την τελική διάγνωση, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ, λόγω και της εβδομάδας αυτής. ( Παγκόσμια Εβδομάδα Αποδοχής του Αυτισμού)

Σκέφτηκα λίγο το αν θα το μοιραστώ δημόσια, γιατί το έκανα για την Willow-Ivy, ώστε να ξέρει πως καταλαβαίνω τι περνάει αλλά και να της δείξω το πως είναι αυτιστική δεν θα την κρατήσει πίσω από το να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της και τα όνειρά της.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος