Διετές συμβόλαιο υπέγραψε στη Μπάμπεργκ ο Νίκος Ζήσης

Παίχτης της Μπάμπεργκ είναι πλέον ο Νίκος Ζήσης που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο. Ο διεθνής γκαρντ θα βρει στη Μπάμπεργκ προπονητή τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Αντρέα Τρινκιέρι.

Παράλληλα, η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιασίν Ιμπντιχί, επίσης για 2 χρόνια.

«Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Τόσο ο Ντανιέλε Μπαϊεσι, όσο και ο Αντρέα Τρινκιέρι μου έδειξαν στις μεταξύ μας συνομιλίες πόσο ήθελαν να με έχουν μαζί τους. Για μένα αποτελεί μεγάλο κίνητρο να αγωνιστώ για μία ακόμη χρονιά στην Ευρωλίγκα. Προτιμώ να μην πω περισσότερα αυτή τη στιγμή και να μιλήσουμε από τον Σεπτέμβριο στο παρκέ. Θα τα δώσω όλα ώστε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες με το παρελθόν, ίσως και λίγες περισσότερες» δήλωσε σχετικά ο Ζήσης.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, με την οποία συμμετείχε στο φάιναλ φορ της Euroleague, υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Στην καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα των ΑΕΚ (2000-05), Μπενετόν Τρεβίζο (2005-07), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2007-09), Σιένα (2009-12), Μπιλμπάο (2012-13), της Ούνιξ Καζάν (2013-15) και Φενέρμπαχτσε (2015).

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Bamberg

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος