Διέρρηξαν το σπίτι του Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αιγυπτιακής κυριακάτικης εφημερίδας “Shorouk”, άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του Αιγύπτιου σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, στο Κάιρο. Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα επιστρέψει στην Αίγυπτο την επόμενη εβδομάδα, λόγω των δύο προκριματικών αγώνων της Αιγύπτου ενάντια στο Μαλάουϊ, για το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ώρα που οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι ήταν άδειο, με κανένα από τα μέλη της οικογένειας του Μοχάμεντ Σαλάχ να βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Η Αστυνομία θα ερευνήσει την υπόθεση, ενώ ακόμα δεν γνωρίζει την ταυτότητα των δραστών ούτε έχει διευκρινίσει τι ακριβώς κλάπηκε από την οικία του Αιγύπτιου επιθετικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος