Δεν πτοείται ο Κούμαν – «Πάμε για το 3 στα 3 μετά τη διακοπή»

Ο Ρόναλντ Κούμαν συνεχίζει απτόητος τη δουλειά του στην Μπαρτσελόνα, δείχνοντας πως δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση την παραίτησή του, παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα», με δηλώσεις του, έδιωξε τα… μαύρα σύννεφα πάνω από τον Ολλανδό τεχνικό, δείχνοντας πως τον στηρίζει για τον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, τα ισπανικά ΜΜΕ επισημαίνουν καθημερινά πως ο Κούμαν θα έπρεπε ήδη να έχει απομακρυνθεί από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο ίδιος δείχνει πως δεν επηρεάζεται απ’ όσα γράφονται.

«Με κάλεσε ο Λαπόρτα χθες το βράδυ και μιλήσαμε. Τουλάχιστον υπάρχει επικοινωνία και σαφήνεια μεταξύ μας. Πρέπει να βάλουμε τα πιο σημαντικά από αυτά που είπαμε σήμερα. Έχει μια ξεκάθαρη σκέψη, αν και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε περισσότερο. Μετά την διακοπή όμως έχουμε τρία εντός έδρας ματς τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε.

Η αυτοπεποίθηση που έχει ο Λαπόρτα είναι πολύ σημαντική. Αυτό το δείχνει σε όλους και είναι κάτι που μας βοηθάει», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Κούμαν δείχνοντας την επόμενη ημέρα της ομάδας του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος