Δεν κατεβαίνει στη ρεβάνς με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό (27/4) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπως έγινε γνωστό από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πρόθεση του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη να μην αγωνιστεί η ομάδα του με τον Ολυμπιακό, κατέστη επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε αγωνιστικό, βαθμολογικό και οικονομικό κόστος. Στην άποψη αυτή οδηγήθηκε ο μεγαλομέτοχος μετά από σύσκεψη στην οποία αν και δεν παρέστη είχε άμεση ενημέρωση και στην οποία παρέστησαν όλο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο προπονητής Βλάνταν Ιβιτς, και οι δυο βετεράνοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κούδας και Κούλης Αποστολίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΠΑΟΚ οδηγείται στην απόφαση του αυτή, διότι ακόμα δεν έχει υιοθετηθεί ο κώδικας δεοντολογίας της FIFA από την ΕΠΟ, δεν τιμωρήθηκε ο Παππάς για τα σφυρίγματα του στην Τούμπα κατά τον πρώτο αγώνα, δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής αλλά ο κ. Καλογερόπουλος, γεγονός που επιβεβαιώνει κατά την ΠΑΕ, ότι ο τρόπος λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν άλλαξε στο ελάχιστο, άρα δεν υπάρχουν λόγοι να αλλάξει και η αρχική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, που οραματίζεται την διαφορετική λειτουργία και διαχείριση θεμάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αποτελέσει μέρος κανενός παιχνιδιού, πολύ δε μάλιστα ενός συστήματος που καταρρέει και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις” αναφέρουν κύκλοι του ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος