Δ. Γιαννακόπουλος: «Μεγαλύτερη των 25 εκάτ. η αξία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σύντομα θα αυξηθεί»

Στην αξία αλλά και στην διαδικασία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ιδιοκτήτης της μπασκετικής ομάδας του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι η τιμή πώλησης που έχει ορίσει για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (σ.σ. 25.000.000€) είναι “μικρή” σε σύγκριση με την πραγματική τους αξίας. Μάλιστα τόνισε πως όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την κυβέρνηση για το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τα νούμερα θα… ανέβουν.

Αναλυτικά παρακάτω όσα έγραψε:

«Πάμε πάλι: Η αξία της ΚΑΕ είναι πολλαπλάσια των 25 εκατομμυρίων (και σύντομα με το lease θα είναι ακόμα μεγαλύτερη). Ο λόγος που προς το παρόν πωλείται μόνο 25 εκατομμύρια είναι αφενός για να βρεθεί πιο εύκολα αγοραστής και αφετέρου για να μη βρεθεί στα χέρια κάποιου λαμογιού ή κάποιου τζάμπα μάγκα. Μέχρι να πουληθεί θα την τρέχει ο Αλβέρτης με τον Διαμαντίδη. Δύο άνθρωποι που όλοι μα όλοι οι Παναθηναϊκοί εμπιστεύονται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος