«Χρυσός» Τεντόγλου στο Μόναχο με άλμα στα 8,52 μέτρα – Ρεκόρ αγώνων και καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2022!

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό μήκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου του Μονάχου, με άλμα στα 8 μέτρα και 52 εκατοστά, πραγματοποιώντας παράλληλα ρεκόρ αγώνων και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2022.

Ο Έλληνας άλτης από τα Γρεβενά έδειξε ότι είναι σε εκπληκτική φόρμα έχοντας πηδήξει στα 8,23 και 8,35 μέτρα στην 2η και 3η του προσπάθεια αντίστοιχα.

«Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Χρυσό μετάλλιο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο, το δεύτερο σήμερα για τα ελληνικά χρώματα. Θερμά συγχαρητήρια!».

«Η πόλη των Γρεβενών εδώ και λίγα λεπτά γιορτάζει για την νέα, μεγάλη επιτυχία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Χρυσού μας Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μας ανέβασε και πάλι στα ουράνια, μέσα από την αποψινή σπουδαία και νικηφόρα του εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Το ιστορικό μας Ρολόι και το κτίριο του Δημαρχείου έχουν ήδη φωταγωγηθεί στα μπλε, εκφράζοντας έτσι τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αλλά και ένα ζεστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που έρχονται ολόψυχα από τα βάθη της καρδιάς όλων των Γρεβενιωτών», αναφέρει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος