«Χρυσή» η Βραζιλία στο ποδόσφαιρο, 2-1 την Ισπανία στη παράταση (highlights)

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς νίκησε την Ισπανία στη παράταση με 2-1.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς, σημειώθηκε στο 37ο λεπτό, όταν οι Βραζιλιάνοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν από την άσπρη βούλα. Ο Ριτσάρλισον, εκτέλεσε απογοητευτικά το πέναλτι -που καταλόγισε ο διαιτητής του αγώνα Κρις Μπιθ σε έξοδο του Σιμόν- στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45αλεπτου οι Βραζιλιάνοι άνοιξαν το σκορ (1-0)  όταν ο Κούνια εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Ντάνι Αλβες και πλάσαρε τον ανήμπορο ν΄ αντιδράσει, Σιμόν.

Οι Ισπανοί μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος να φέρουν το ματς στα ίσα και το κατάφεραν με τον Οϊαρθάμπαλ που αξιοποίησε τη σέντρα του Σολέρ  και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το ματς οδηγήθηκε στη παράταση, όπου η Βραζιλία πέτυχε το 2-1 στο 109’ με τον Μάλκομ και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο.

Διαιτητής: Κρις Μπιθ (Αυστραλία)

Κίτρινες : Λουϊς, Κούνια, Ριτσάρλισον, Αράνια – Μπράϊαν Χιλ, Γκαρσία

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Αντρέ Ζαρντίνε): Σάντος, Αλβες, Νίνο, Ντιέγκο Κάρλος, Αράνια, Λουϊζ, Γκιμαράες, Κούνια (91` Μάλκομ), Κλαουντίνιο (106` Ρεϊνιέρ), Ριτσάρλισον (113` Παουλίνιο), Αντονι (112` Μενίνο).

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουϊς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Κουκουρέγια (91` Μιράντα), Τόρες, Οσκαρ Χιλ (91` Βαγέχο), Γκαρσία, Θουμπιμέντι (112` Μονκαγιόλα), Μερίνο (46` Σολέρ), Πέδρι, Οϊαρθάμπαλ (104` Μιρ), Ασένσιο (46` Μπράϊαν Χιλ), Ολμο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος