Χωρίς Καμπιάσο στο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο δεν θα είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Αργεντινός που δεν αγωνίστηκε ούτε το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης και αποκλείσθηκε από την αποστολή. Τις επόμενες ημέρες θα επανεξεταστεί η κατάσταση του, προκειμένου να διαπιστωθεί η ετοιμότητα του ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ, την οποία αποτελούν οι Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου ο ρέφερι

Ο 43χρονος Πάολο Ταλιαβέντο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα Ντιναμό-Ολυμπιακός για την 3η ημέρα της φάσης των ομίλων του Champions League που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη στο Ζάγκρεμπ. Ο Ταλιαβέντο που είναι ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, βρίσκεται στον πίνακα των διεθνών διαιτητών από το 2007. Ο Ταλιαβέντο είναι αρκετά γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν έχει σφυρίξει σε ευρωπαϊκούς αγώνες ελληνικών ομάδων, με πιο πρόσφατο το Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ (1-1) για τα πλέι οφ του Europa League τον περασμένο Αύγουστο. Ακόμη έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ (1-1), Αστέρας Τρίπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-0), Παναθηναϊκός-Γαλατασαράι (1-3) και Σάλτσμπουργκ-ΑΕΚ (1-0).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος