Χεζόνια: «Άξιζα τις αποδοκιμασίες»

Ο Μάριο Χεζόνια, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, ο άλλοτε «πράσινος» ανέφερε: «Πολλά συνέβησαν απόψε, καταφέραμε όμως να πάρουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, ενώ ξέραμε ότι ήταν ένα ματς που θα ‘χει πολλά ups and downs και θα είναι πολύ δύσκολο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, όταν το σημείο φτάσει σε οριακό σημείο».

Εν συνεχεία, είπε: «Ανατρίχιασα όταν έφτασα με το αεροπλάνο. Είναι πολύ περίεργο όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια ομάδα που αγαπάς, κόντρα στους ανθρώπους σου. Έπρεπε να το κάνω, δεν μου ήταν εύκολο… Αλλά το έκανα. Άξιζα τις αποδοκιμασίες, τους καταλαβαίνω απόλυτα, έχουν δίκιο. Δεν μπορώ ούτε εγώ ο ίδιος να συγχωρήσω τον εαυτό μου… Ξέρω πολύ καλά ότι όποιος έρχεται εδώ ως αντίπαλος, αυτή την αντιμετώπιση πρέπει να έχει. Εγώ προσωπικά φυσικά και τους συγχωρώ, τους έχω πάντα στην καρδιά μου, είναι οι συνοπαδοί μου. Το αξίζω… Είμαι πιστός στην ομάδα, ότι κι αν έγινε σήμερα δεν πρόκειται να μου αλλάξει την άποψη».

Για την κίνηση να αγγίξει το logo πριν την έναρξη του παιχνιδιού, είπε: «Μόνο ΠΑΟ. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτά τα συναισθήματα. Δεν αλλάζω, θα μείνει για πάντα η αγάπη για την ομάδα μου».

Τέλος, για πιθανή επιστροφή στο «τριφύλλι»: «Δεν λέω τίποτα. Δεν ήθελα να πάω στο ΝΒΑ. Εμπιστεύτηκα κάποιους πολύ, πάρθηκαν λάθος αποφάσεις. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν λέω τίποτα μήπως γίνει κάτι λάθος. Φυσικά και θα ήθελα να γυρίσω».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος