Champions League: «Φωτιά» σε 6ο και 7ο όμιλο, αναζητεί εκδίκηση και πρόκριση η Μπαρτσελόνα

Η φάση ομίλων του Champions League βρίσκεται οδεύει στην τελική ευθεία με την 5η αγωνιστική και με αναμετρήσεις ξεκαθαρίζουν περαιτέρω τα εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Βιγιαρεάλ (19:45), στο πρώτο παιχνίδι, δίχως τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της. Η πρώτη τους συνάντηση στο «Όλντ Τράφορντ» κρίθηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν σημαντικό βήμα προς την πρόκριση.

Παρ’ όλα αυτά, αμφότερες οι ομάδες έχουν 7 βαθμούς στον όμιλο και ακολουθεί η Αταλάντα με 5, επομένως ενδέχεται να αλλάξουν οι ισορροπίες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Στις 22:00, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται (22:00) την Μπενφίκα στο πρώτο ματς του Τσάβι στο Champions League, όντας προπονητής των «μπλαουγκράνα». Υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν, οι Καταλανοί είχαν ηττηθεί με το βαρύ 3-0 στην Πορτογαλία και είχαν χάσει έδαφος προς την πρόκριση. Ωστόσο, η νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου τους ανέβασε στη 2η θέση και με ενδεχόμενη νίκη – εκδίκηση απόψε, εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο 7ος όμιλος, όπως έχει εξελιχθεί, καθώς και οι 4 ομάδες διεκδικούν όχι απλά την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά! Η πρωτοπόρος Σάλτσμπουργκ αντιμετωπίζει (22:00) στη Γαλλία τη Λιλ, θέλοντας να «τσεπώσει» την πρώτη θέση, ενώ η τελευταία Σεβίλλη υποδέχεται (22:00) τη Βόλφσμπουργκ με στόχο την τρίτη -τουλάχιστον- θέση ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού κόντρα στη Σάλτσμπουργκ.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής του Champions League:

19:45 Δυναμό Κιέβου – Μπάγερν Μονάχου 

22:00 Γιουνγκ Μπόιζ – Αταλάντα

22:00 Μάλμε – Ζενίτ

22:00 Τσέλσι – Γιουβέντους 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ