Αισιόδοξος φάνηκε στις δηλώσεις του ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοβ, εν όψει της αυριανής (12/11) «μάχης» των «ερυθρολεύκων» στη Ρωσία απέναντι στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και στην περσινή σεζόν και στη φετινή. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή και για να κερδίσουμε θα πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είμαι αισιόδοξος για αυτό το παιχνίδι».
Για το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος, αλλά και οι συμπαίκτες του για να φτάσει στη νίκη η ομάδα του, είπε:
«Θα πρέπει να ελέγχουμε το ρυθμό του αγώνα και να είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην άμυνα γιατί από την άμυνα κερδίζονται τα παιχνίδια. Στην έδρα μας το έχουμε καταφέρει, όμως, εκτός έδρας δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί. Η Ζενίτ έχει πάρα πολύ ταλέντο στην επίθεση, έχει παίκτες που μπορούν να βάλουν με πολλούς τρόπους τη μπάλα στο καλάθι. Οπότε πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε σκληρή άμυνα, να τους περιορίσουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».
Σχετικά με τα περιθώρια βελτίωσης του Ολυμπιακού, δήλωσε:
«Εννοείται πως υπάρχουν και πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν. Είναι η 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Δεν έχουμε δείξει ακόμα τίποτα. Είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι να πάρουμε κι άλλες νίκες και να βελτιωθούμε. Για αυτό κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό».
Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος