Στον πάγκο της Ντέμπρετσεν ο Γιώργος Βόβορας

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Ντέμπρετσεν.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν χωρίς ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο των πρασίνων, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, στο ρόστερ της νέας του ομάδας θα έχει τον άλλοτε παίκτη των Τρικάλων, Εξέβιερ Τέιμς, και τον άλλοτε παίκτη του Ίκαρου Καλλιθέας, του ΠΑΟΚ και του Κολοσσού Ρόδου, τον Ιβάν Άσκα.

Η Ντέμπρετσεν αυτήν την στιγμή, βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος μετά από 10 παιχνίδια και ο coach Bόβορας θα προσπαθήσει να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος