Σεγκούρα: «Δεν με νοιάζει η ηλικία του Κολοβέρου, τον εμπιστεύομαι»

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ιωνικός Νικαίας κατάφερε να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη στην παράταση κόντρα στον Άρη με 93-83, έχοντας ως καταλυτικό παράγοντα τον Ιωσήφ Κολοβέρο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Νικαιωτών, Κούρο Σεγκούρα μίλησε στην ΕΡΤ, με άκρως κολακευτικά λόγια για τον 19χρονο γκαρντ της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το νεαρό της ηλικίας του και πως τον εμπιστεύεται.

Οι δηλώσεις του Κούρο Σεγκούρα:

«Δεν με ενδιαφέρει πόσο νεαρός είναι και ποια είναι η ηλικία του. Είναι καταπληκτικός. Κάθε μέρα προπονείται με τη σωστή νοοτροπία και τον εμπιστευόμαστε. Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι αλλά το ότι έχει καρδιά. Δεν έχει εμπειρία αλλά τον χρειαζόμαστε κι έκανε εξαιρετική δουλειά. Είναι δύσκολο να παίζει κάθε μέρα έτσι αλλά να είστε σίγουροι ότι τον πιστεύουμε και τον εμπιστευόμαστε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Χρειαζόμασταν τη νίκη, υποφέραμε την περασμένη εβδομάδα από τραυματισμούς αλλά μπήκαμε με σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι. Παίξαμε με καρδιά και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Στις κρίσιμες στιγμές δείξαμε τη φιλοδοξία που έχουμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη στην παράταση. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι τρομερή ομάδα, το έδειξε την περασμένη εβδομάδα όπου επέστρεψε από το -19 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Περιμέναμε ότι θα επέστρεφε. Είχαμε πρόβλημα στη διαχείριση των παικτών λόγω των τραυματισμών, αλλά σημασία έχει ότι έστω και στην παράταση κερδίσαμε το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ