Παρελθόν αποτελεί από τους Χιούστον Ρόκετς ο Ντάντε Έξουμ, όπως και ο Κρις Νταν από τους Μέμφις Γκρίζλις αντίστοιχα λίγο πριν την επίσημη έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.
Η ομάδα του Χιούστον αποφάσισε πως δεν θέλει να πορευτεί φέτος με τον Αυστραλό γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε μέτρησε μόλις 3.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.
Αντίστοιχα, η ομάδα του Μέμφις αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Κρις Νταν, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε μέτρησε 7.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Αυτό σημαίνει πως άνοιξε χώρος στους Γκρίζλις για την απόκτηση του Σαμ Μέριλ, τον άλλοτε γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
The Memphis Grizzlies are waving guard Kris Dunn, sources tell ESPN. That gets the Grizz roster to 15 for opening night.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) October 16, 2021
Rockets waived Dante Exum, team says .
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) October 16, 2021
Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος