O Ολυμπιακός υπέταξε (69-87) τον μαχητικό Κολοσσό στη Ρόδο

Ο Κολοσσός Ρόδου πάλεψε, προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως η ομάδα του Πειραιά έφυγε από τη Ρόδο με το «διπλό», κερδίζοντας με 69-87 σε ματς για την Basket League.

 

Με απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας από τα 6.75 (5/26 τρίποντα) και χαμένη τη μάχη των ριμπάουντ (27 έναντι 41), ο Κολοσσός δεν είχε σκέψεις υπέρβασης απέναντι στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αξιοποιεί τη διάρκεια στην άμυνα της από το πρώτο τζάμπολ και να κρατάει τους «θαλασσί» κάτω από τους 20 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Στον αντίποδα, οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον επιθετικό πλουραλισμό τους, ενώ όταν βρήκαν και το μακρινό σουτ «κλείδωσαν» πρόωρα το «διπλό». Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν μία διψήφια διαφορά (+12, 32-44), την οποία εκτόξευσαν στο +18 στο 30΄ (45-63), μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Τόμας Γουόκαμ με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (13) και ριμπάουντ (10), ενώ πολύτιμοι ήταν και οι Χασάν Μάρτιν (13π., 8ρ.), Κώστας Σλούκας (14π.) και Γιαννούλης Λαρεντζάκης (10π.). Από τον Κολοσσό ξεχώρισαν οι Τζόρνταν Φλόιντ (21π.) και Σον Μίλερ (19π.).

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 32-44, 45-63, 69-87

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ