Με τον Μάριο Χεζόνια, τον αγαπημένο «Super Mario» των φίλων του μπασκετικού Παναθηναϊκού, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3 η εκπομπή «Τζάμπολ», που μεταδίδεται απόψε, Δευτέρα 1η Μαρτίου, στις 22:00, και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν οι φίλαθλοι κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα.
Πριν ακόμη φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού με το Νο 11 σε επίσημο αγώνα του Τριφυλλιού, ο Κροάτης σταρ του ΝΒΑ θα μιλήσει αποκλειστικά στο εβδομαδιαίο τηλεοπτικό μαγκαζίνο, που φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των μπασκετόφιλων -και όχι μόνο.
Ακόμη, ο δεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ, Λίνος Χρυσικόπουλος, θα μας «μυήσει» στα μυστικά της Ένωσης, που ταλαιπωρείται από τον Covid-19 και ο βετεράνος άσος Ευθύμης Ρεντζιάς θα αφηγηθεί ανέκδοτες ιστορίες για τον τεράστιο Πάου Γκασόλ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα.
Στην αποψινή πρεμιέρα, θα εκτυλιχθεί και μια προπονητική… ραψωδία: Σκουρτόπουλος, Γιατράς, Μανωλόπουλος και Μασλαρινός μιλούν στη δημόσια τηλεόραση για τα όνειρα των ομάδων τους και, φυσικά, από το μενού δεν θα λείπει το νέο κατόρθωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ.
Και μην ξεχνάτε! Η μπάλα είναι στα χέρια σας!
Πασάρουν ο Κώστας Σωτηρίου, η Ευγενία Γήτα και όλο το αθλητικό επιτελείο της ΕΡΤ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος