Ο εξαιρετικός Γ. Αντετοκούνμπο δεν έφθασε για τους Μπακς, ήττα από τους 76ερς με 123-120 (highlights)

Οι Μιλγουόκι Μπακς του –παρ’ ολίγον «τριπλού»– Γιάννη Αντετοκούνμπο, «λύγισαν» στο τέλος από τους Φιλαδέλφεια 76ερς, γνωρίζοντας την ήττα με 123-120.




Ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς κατάφερε να «περάσει» από το Μιλγουόκι, με τον Κρις Μίντλετον να χάνει την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση καθώς αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή.

Με την ήττα τους, τα «ελάφια» έπεσαν στο 36-24 και καταλαμβάνουν την 5η θέση στην Ανατολή, την ώρα που οι Σίξερς ανέβηκαν στο 35-23 και βρίσκονται στην 3η.

Κορυφαίος των Μπακς ήταν για ακόμη ένα ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σημείωσε 16 πόντους στην τέταρτη περίοδο ενώ «άγγιξε» και το τριπλ–νταμπλ.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (11/19 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/5 βολές) ενώ είχε 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Πολύ καλός ήταν ο ΤζεϊΡού Χόλιντεϊ με 24 πόντους, ενώ 19 είχε ο Κρις Μίντλετον, που ήταν όμως πολύ άστοχος (2/12 τρίποντα).

Για τους νικητές, ο Τζοέλ Εμπίιντ ήταν συγκλονιστικός καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 42 πόντους (11/17 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 11/14 βολές) και 14 ριμπάουντ ενώ από 19 πόντους είχαν οι Ταϊρίς Μάξεϊ και Τομπάιας Χάρις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ