ΝΒΑ: Έκαναν «πάρτι» οι Μάβερικς, στο «ρελαντί» και οι Σανς

Τι και αν είναι ακόμη preseason στο ΝΒΑ; Οι Ντάλας Μάβερικς διέλυσαν τους Σάρλοτ Χόρνετς, επικρατώντας με το συγκλονιστικό 127-59, ενώ παράλληλα εύκολη νίκη πανηγύρισαν και οι Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών παιχνιδιών στην preseason του ΝΒΑ:

Φοίνιξ Σανς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 119-74

Οι φιναλίστ των περσινών τελικών του ΝΒΑ είχαν εύκολο έργο κόντρα στους Μπλέιζερς του Ντάμιαν Λίλαρντ, επικρατώντας με το εμφατικό 119-74.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε ο Λάντρι Σάμετ.

Από την άλλη πλευρά, για τους Μπλέιζερς ξεχώρισε ο ηγέτης τους, Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος σκόραρε 12 πόντους, ενώ στο πλευρό του με 10 πόντους στάθηκε ο Σι Τζέι Μακόλουμ.

Σάρλοτ Χόρνετς – Ντάλας Μάβερικς 59-127

Σαρωτικοί ήταν οι «Μαβς» κόντρα στους Χόρνετς, οι οποίοι κατέγραψαν αρνητικό ρεκόρ με αυτήν την ήττα. Η ομάδα του Τζέισον Κιντ ήταν ασταμάτητη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό της.

Για τους νικητές ξεχώρισε χθες ο Τιμ Χάρνταγουέι Τζούνιορ, ο οποίος «σταμάτησε» στους 20 πόντους, ενώ ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ακολούθησε, «αγγίζοντας» το double-double με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Λούκα Ντόνσιτς τελείωσε το ματς με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη μεριά, για τους Χόρνετς που βρέθηκαν σε χείριστη βραδιά, ο μόνος που ξεχώρισε με την εμφάνισή του ήταν ο Τζέιμς Μπουκνάιτ, ο οποίος πέτυχε 12 πόντους.

Ιντιάνα Πέισερς – Μέμφις Γκρίζλις 109-107

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, οι Ιντιάνα Πέισερς κατάφεραν χάρη σε ένα σουτ του Τζέρεμι Λαμπ, περίπου 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, να επικρατήσουν με 109-107 των Μέμφις Γκρίζλις.

Για τους νικητές ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος έφτασε και στο double-double, μετρώντας 24 πόντους και 13 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κρίς Ντουάρτε, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, ενώ ο «λυτρωτής» των Πέισερς, Τζέρεμι Λαμπ, σκόραρε 20 πόντους.

Για την ομάδα του Μέμφις ξεχώρισε χθες με την εμφάνισή του ο «καυτός» Σαμ Μέριλ, ο οποίος σταμάτησε στους 30 πόντους. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Ζιέρ Γουίλιαμς, ο οποίος πρόσθεσε 19 πόντους.

Ορλάντο Μάτζικ – Μπόστον Σέλτικς 103-102

Ο «rookie» Τζεφ Ντόουτιν ήταν αυτός που με δικό του σουτ στη λήξη του παιχνιδιού, χάρισε τη νίκη στους Ορλάντο Μάτζικ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς με 103-102.

Κορυφαίος για τους νικητές του ντέρμπι ήταν ο Αρ Τζέι Χάμπτον, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους και πήρε 9 ριμπάουντ, αγγίζοντας το double-double. Με αξιώσεις στο πλευρό του στάθηκε ο Γουέντελ Κάρτερ που πήρε 13 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ.

Για τους «Κέλτες» ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Γκάρι Νέισμιθ, ο οποίος σκόραρε 23 πόντους και έδωσε 4 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ρομέο Λάνγκφορντ, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη 12 πόντους.

Νιού Γιορκ Νικς – Ντιτρόιτ Πίστονς 108-100

Με «όπλο» τους το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, οι Νικς έφτασαν στη νίκη με 108-100 κόντρα στους ανταγωνιστικούς Ντιτρόιτ Πίστονς.

Πρωτεργάτης για τους Νεοϋρκέζους ήταν ο σταρ της ομάδας, Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος σταμάτησε στους 29 πόντους, φτάνοντας παράλληλα στο double-double με 11 ριμπάουντ και μοίρασε ακόμη 5 ασίστ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Ταζ Γκίμπσον, ο οποίος σκόραρε 21 πόντους και κατέβασε 8 ριμπάουντ.

Για τους Πίστονς ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Τζέραμι Γκραντ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ. Από κοντά του βρέθηκε και ο Φρανκ Τζάκσον, που πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντένβερ Νάγκετς 108-99

Με την ομάδα του Ντένβερ να μην κάνει αρκετά μεγάλο rotation, οι Θάντερ εκμεταλλεύτηκαν τις χθεσινές αδυναμίες της και επικράτησαν με σχετική άνεση.

Κορυφαίος για τους νικητές χθες ήταν ο Μπάζλεϊ, που άγγιξε το double-double με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Ντορτ, ο οποίος πρόσθεσε 14 πόντους.

Για τους Νάγκετς ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο MVP της Λίγκας, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος έφτασε στο double-double μετρώντας 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε 5 ασίστ στον καμβά του.

Γιούτα Τζαζ – Μιλγουόκι Μπακς 124-120

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Γιούτα Τζαζ με 124-120 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 21 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής. Τα «Ελάφια» πραγματοποίησαν μεγάλο rotation και ξεκούρασαν αρκετούς από τους βασικούς τους παίκτες.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζόρνταν Κλάρκσον, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζάρεντ Μπάτλερ, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους και έδωσε 7 ασίστ.

Για τους Μπακς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους και τα 5 ριμπάουντ. Ο Τζου Χόλιντεϊ έμεινε στους 13 πόντους.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ