NBA preseason: Νέα ήττα οι Λέικερς, επιστροφή στις νίκες οι Νετς

Η preseason του ΝΒΑ συνεχίζεται και οι Λος Άντζελες Λέικερς παρά την εκπληκτική εμφάνιση του «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς, γνώρισαν την ήττα από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια προετοιμασίας, οι Μπρούκλιν Νετς επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησαν με 107-101 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ παράλληλα εύκολη νίκη πανηγύρισαν οι Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ. Τέλος, οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν στην παράταση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς στην preseason του ΝΒΑ:

Ατλάντα Χοκς – Μαϊάμι Χιτ 127-92

Άνετη νίκη πανηγύρισαν χθες τα «Γεράκια» κόντρα στους Χιτ, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον ηγέτη τους Τρέι Γιανγκ. Ο νεαρός γκαρντ έφτασε στο double-double, μετρώντας 27 πόντους και 15 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο ΝτιΆντρε Χάντερ, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, ενώ double-double με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ σημείωσε ο Τζον Κόλινς.

Από την άλλη μεριά, για την ομάδα του Μαϊάμι, ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Τζαβόντε Σμαρτ, ο οποίος σκόραρε 20 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Μαξ Στρας, ο οποίος τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Μπρούκλιν Νετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 107-101

Οι Νετς επέστρεψαν στις νίκες μετά από ένα αρκετά απολαυστικό παιχνίδι κόντρα στους ανταγωνιστικούς Τίμπεργουλβς, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Τζο Χάρις, ο οποίος «σταμάτησε» στους 23 πόντους. Ο ηγέτης της ομάδας, Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε ακόμη 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Λαμάρκους Άλντριτζ σημείωσε 16 πόντους.

Για τους «Λύκους» ξεχώρισε χθες με την εμφάνισή του ο Άντονι Έντουαρντς, ο οποίος σκόραρε 23 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ. Στο πλευρό του με αξιώσεις στάθηκε ο Καρλ Άντονι Τάουνς, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντένβερ Νάγκετς 107-113 (102-102 κ.δ.)

Οι Θάντερ αν και είχαν το «πάνω χέρι» στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ηττήθηκαν στην παράταση από την ομάδα του» Ντένβερ. Ένα τρίποντο του Μάρκους Χάουαρντ έστειλε το ματς στον «έξτρα χρόνο», εκεί όπου οι Νάγκετς έκαναν επίδειξη δύναμης και έφτασαν στη νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές χθες ήταν ο Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος «σταμάτησε» στους 31 πόντους. Ο Γουίλ Μπάρτον στάθηκε στο πλευρό του, προσθέτοντας 14 πόντους.

Από την άλλη μεριά, για τους Θάντερ ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο άλλοτε «ερυθρόλευκος», Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους και κατέβασε 8 ριμπάουντ. Επάξια στο πλευρό του βρέθηκε χθες ο Τάι Τζερόμ, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους και έδωσε 7 ασίστ.

Σακραμέντο Κινγκς – Λος Άντζελες Λέικερς 116-112

Παρά την τρομερή βραδιά, στην οποία βρέθηκε ο Λεμπρον Τζέιμς, οι «Βασιλιάδες» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με 116-112 σε ένα ενδιαφέρον αγωνιστικά παιχνίδι.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο ΝτεΆαρον Φοξ, ο οποίος σκόραρε 21 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ παράλληλα εξαιρετικός ήταν και ο Τέρενς Ντέιβις, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Για τους «Λιμνανθρώπους» ξεχώρισε ο «King» Τζέιμς, ο οποίος τελείωσε το ματς με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος σκόραρε 18 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Καρμέλο Άντονι πρόσθεσε ακόμη 15 ποντους. Με double-double, μετρώντας 14 πόντους και 12 ριμπάουντ τελείωσε την αναμέτρηση ο Άντονι Ντέιβις.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ