Λυκογιάννης: «Συζητούσαμε όλη την εβδομάδα ότι έπρεπε να τους βγάλουμε τα… συκώτια»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι, ο προπονητής του «Δικεφάλου», Άρης Λυκογιάννης, ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, με το πώς αντέδρασαν οι παίκτες του, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάναμε ένα πολύ συγκροτημένο παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι ήμασταν πρώτη φορά όλοι μαζί και ακόμα πιο σημαντικό ότι είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Γνωρίζαμε πως θα είναι κουρασμένη η Γαλατάσαραϊ και τους πιέσαμε στην μπάλα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά κυρίως στην άμυνα στα τρία δεκάλεπτα και νομίζω κερδίσαμε δίκαια.

Η ομάδα είχε σημαντικές απουσίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και ο Καμπερίδης έδωσε ενέργεια και ο Κάρτερ ήταν σημαντικός. Αγωνιστήκαμε σχεδόν ένα μήνα όχι πλήρεις. Στο ματς με το Λαύριο είχαμε άθλια εικόνα, στα υπόλοιπα τα παλέψαμε μέχρι τέλους. Το σημαντικό είναι να έχουμε κοντή μνήμη. Όπως διαχειριστήκαμε αυτά τα αποτελέσματα μεταξύ μας, έτσι πρέπει να κάνουμε και τώρα. Να χαρούμε τη νίκη σήμερα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι», ήταν τα πρώτα του λόγια στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τους Τούρκους, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Συζητούσαμε όλη τη βδομάδα ότι πρέπει να τους βγάλουμε τα… συκώτια. Να τους τρέξουμε, να τους εξαντλήσουμε και νομίζω πως το πετύχαμε στο απόλυτο. Δεν υπάρχει… σούπερμαν. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την κούραση. Έπαιξαν οι Αμερικανοί τους πάνω από 30 λεπτά με την Εφές. Κάναμε τη δουλειά μας, παίξαμε και σωστά και αν είχαμε αυτοπεποίθηση και εύστοχοι στην αρχή, μπορεί να μη χρειαζόταν ένα τόσο μεγάλο comeback.

Πάντα θα παλεύουμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι, το κάναμε με τη Νίμπουρκ. Το σημαντικό είναι να δίνεις το 100%, αυτό αξιολογήθηκε από τον κόσμο και χειροκρότησε την ομάδα. Την στήριξε, την βοήθησε και σήμερα ήρθε κοντά μας πιο δίκαια και είμαστε διπλά ευχαριστημένοι».

Για την κατάσταση στον όμιλο ανέφερε ότι: «Είναι ανοιχτός όμιλος. Κάθε ομάδα έχει άλλα χαρακτηριστικά, μπορεί ο καθένας να κερδίσει οποιονδήποτε. Λόγω ποιότητας η Γαλατάσαραϊ έχει ένα προβάδισμα για να πάρει την πρώτη θέση».

Ενώ για τα συναισθήματα της πρώτης νίκης στην Ευρώπη είπε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, η νίκη είναι ωραίο συναίσθημα. Οι καλές στιγμές στη ζωή ενός προπονητή είναι πολύ λιγότερες από τις καλές. Η νίκη διαρκεί λίγο. Κερδίσαμε, χαιρόμαστε και πάμε παρακάτω».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ