Κάρτερ στο ertnews.gr: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να τα πάμε καλύτερα στην Ελλάδα»

Το Λαύριο πραγματοποίησε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην ευρωπαϊκή του ιστορία, νικώντας τη γαλλική Ντιζόν με 65-63 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης αυτής, ο Τάισον Κάρτερ (15 π., 3 ριμπ., 4 ασίστ), μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο ertnews.gr και τον Γιάννη Σέμπρο, για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για το πως αντιμετωπίζουν στην ομάδα για πρώτη φορά, τα «εξτρά» ευρωπαϊκά παιχνίδια στο πρόγραμμα τους:

«Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι έχουμε προπονηθεί σωστά, ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον σημερινό αγώνα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ντιζόντόνισε ο Αμερικανός γκαρντ, ενώ για την εμπειρία της Ευρώπης και το επιβαρυμένο πρόγραμμα των «μεταλλωρύχων» ανέφερε:

«Πιστεύω πως θα μας κάνουν καλό. Θα αποκτήσουμε μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, θα παίξουμε απέναντι σε αρκετά καλές ομάδες και αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αντίστοιχης δυσκολίας.»

Τέλος, σχολίασε το αν θα μπορεί το Λαύριο να παραμείνει σε αυτόν τον ρυθμό και αν θα μπορεί να επαναλάβει τη σημερινή νίκη και στη Γαλλία:

«Δεν ξέρω πως θα είμαστε σε δύο μήνες. Είναι αρκετά μακρύς ο δρόμος μέχρι τότε. Έχουμε πολλά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να διορθώσουμε κάποια λάθη τα οποία κάναμε σήμερα. Ωστόσο, μέρα με τη μέρα δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν σύνολο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ