Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «διέλυσε» την Τσμόκι Μινσκ, νίκη με ανατροπή για την Ούνιξ Καζάν

Στην πρεμιέρα της VTB League, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη ήταν επιβλητική κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ και κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 44-92.

Κορυφαίος για τη «Ρωσική Αρκούδα» ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με «double-double», μετρώντας 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, ενώ 11 πόντους είχε ο Αλεξέι Σβεντ και από 10 πέτυχαν οι Τζοέλ Μπολομπόι, Αντρέι Λοπάτιν, Γκαμπριέλ Λούντμπεργκ και Γιοχάνες Φόιγκτμαν.

Από την άλλη μεριά, για την ομάδα από το Μινσκ ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Βαζντίμ Στουμπέδα, ο οποίος τελείωσε το ματς με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-33, 17-46, 27-74, 44-92

Παράλληλα, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Ούνιξ Καζάν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και να επικρατήσει με 96-87.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Λορένζο Μπράουν, ο οποίος σκόραρε 22 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, ενώ στο πλευρό του με αξιώσεις στάθηκε ο Τζον Μπράουν, ο οποίος πρόσθεσε 15 πόντους και κατέβασε 10 ριμπάουντ. Ο Μάριο Χεζόνια τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους.

Για την Λοκομοτίβ Κουμπάν κορυφαίος χθες ήταν ο Στάντον Κιντ, ο οποίος «σταμάτησε» στους 22 πόντους και τα 6 ριμπάουντ. Στο πλευρό του στάθηκε ο Αντρέι Μάρτιουκ, o oποίος πέτυχε 16 πόντους, όσους πρόσθεσε και ο Τζόναθαν Μότλεϊ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-35, 40-57, 65-68, 96-87.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ