Οι Cleveland Cavaliers βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και το απέδειξαν για ακόμα μια φορά απέναντι στους Toronto Raptors.
Μετά τα «σκουπίσματα» επί των Detroit Pistons και των Atlanta Hawks, η παρέα του Lebron James επικράτησε άνετα επί των Καναδών με 115-84, στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της ανατολικής περιφέρειας του NBA.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Kyrie Irving ο οποίος «φόρτωσε» το καλάθι των Raptors με 27 πόντους, μοιράζοντας παράλληλα 5 ασίστ. Από κοντά και ο «βασιλιάς», ο οποίος έκανε πολύ μεστή εμφάνιση σημειώνοντας 24 πόντους με 11/ 13 σουτ, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ.
Από την πλευρά των ηττημένων ο DeMar DeRozan σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο ηγέτης των Raptors, Kyle Lowry πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση μένοντας στους 10 πόντους, έχοντας 4/14 σουτ.
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος