Χουγκάζ στο ertnews.gr: «Βλέπω τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό όπως κάθε παιχνίδι»

Ο Ιωνικός Νίκαιας διεκδικούσε στα ίσα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, για περίπου 32 λεπτά, μέχρι το «ξέσπασμα» των «πρασίνων» στο τελευταίο δεκάλεπτο για να έρθει η ήττα με 92-78.

Ο Νίκος Χουγκάζ συνέβαλε τα μέγιστα για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, με 7 πόντους (0/5 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 4/6 βολές), 8 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο αυτό δεν έφτανε για να κάνει την έκπληξη ο Ιωνικός στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στο ertnews.gr και τον Γιάννη Σέμπρο, ο 21χρονος φόργουορντ τόνισε για το παιχνίδι ότι:

«Σίγουρα κρατάμε την εικόνα μας. Εμείς ήρθαμε εδώ πέρα να κερδίσουμε το παιχνίδι όσο μπορούσαμε, αλλά στο τέλος πιστεύω φάνηκε η ποιότητα του Παναθηναϊκού σε σχέση με τη δική μας. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη και στην έδρα μας μετά από 37 χρόνια. Θέλουμε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε με τη στήριξη του κόσμου», ενώ για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Άντβερπ (20/10, 19:00), πιο συγκεκριμένα είπε:

«Είναι κάτι καινούργιο για εμάς, για το προπονητικό team, αλλά και για τη διοίκηση. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με νίκη και θέλουμε, βλέποντας φυσικά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Τέλος, ο νεαρός μπασκετμπολίστας, αναφέρθηκε στο γεγονός, πως ήταν ο «συνδετικός κρίκος» της αποψινής αναμέτρησης:

«Τα παιχνίδια ενάντια στον Παναθηναϊκό τα βλέπω όπως κάθε παιχνίδι. Εγώ απλά θέλω να μπαίνω μέσα και να βοηθώ τον Ιωνικό γιατί έχει κάνει το ίδιο και σε εμένα. Θέλω να του ανταποδώσω αυτή τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ