Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων προς την Κρήτη, πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια του F4 του Κυπέλλου

Array

Η ενημέρωση της ΕΟΚ και οι αναλυτικές οδηγίες εν όψει Φάιναλ Φορ.

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωσή στην οποία γνωστοποιεί τη διεξαγωγή του θεσμού με 2.000 θεατές στις εξέδρες του κλειστού «Δύο Αοράκια», αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια, αφού δεν θα πάνε στα χέρια των ομάδων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια θα διατεθούν από την ΕΟΚ και όχι από τις ομάδες, ενώ απαγορεύεται κάθε μετακίνηση προς την Κρήτη.

Η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως» και έδωσε έγκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Δεκτό έγινε από την Πολιτεία το αίτημα της ΕΟΚ, που συνοδεύτηκε από την κατάθεση του ειδικού για τη συγκεκριμένη διοργάνωση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και των αυστηρών εγγυήσεων και μέτρων τήρησης αυτού, για διεξαγωγή του Final 4 του κυπέλλου Ανδρών με κάλυψη του 40% της χωρητικότητας του γηπέδου “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο, δηλαδή, παρουσία 2.000 θεατών.

Μετά από σύσκεψη που έγινε με την Αστυνομία, αποφασίστηκε ότι οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση δεν θα πάρουν εισιτήρια για να τα διαθέσουν κατά το δοκούν, αλλά αυτά θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΟΚ. Απαγορεύονται δε ρητά, οι μετακινήσεις φιλάθλων προ την Κρήτη.

Σύμφωνα με το προαναφερόμενο κατατεθειμένο πρωτόκολλο του Final 4, ανεξάρτητα από τον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού που ενδέχεται να έχει μία ομάδα, ο αγώνας της δεν αναβάλλεται.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο και για όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν, θα υπάρξουν τα επόμενα 24άωρα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ