ertnews.gr

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις

25/01 18:40
Αναβλήθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις

Για δεύτερη φορά ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις αναβλήθηκε. Η Euroleague, ανέβαλε την αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το βράδυ της Τετάρτης (21:00 26/1) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα πως το Ολυμπιακό Στάδιο θα παραμείνει κλειστό και αύριο (26/1) για λόγους ασφαλείας λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή, η οποία κατανόησε τις δυσχερείς συνθήκες και προχώρησε στην αναβολή του ματς.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα της 18ης αγωνιστικής, αφού την πρώτη είχε αναβληθεί ελέω κορονοϊού. Η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε αναβάλλει τόσο τη σημερινή (25/1) όσο και τη χθεσινή προπόνηση (24/1), καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Πλέον, η Euroleague θα αναζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εξ αναβολής αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ελληνική και τη λιθουανική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version