Ανακοίνωσε τον Γιαν Σπαν η Λάρισα

H Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σλοβένου γκαρντ, Γιαν Σπαν, κλείνοντας έτσι την τελευταία θέση ξένου στο ρόστερ τους.

H ανακοίνωση:

«Ο Σλοβένος Jan Span ένα από τα τελευταία γρανάζια για την ΚΑΕ Λάρισα.

Με τον Σλοβένο Jan Span η ΚΑΕ Λάρισα κλειδώνει τις θέσεις των ξένων για το ρόστερ της την σαιζόν 2021-2022. Ο Jan Span γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1992 αγωνίζεται ως point guard και στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα για λογαριασμό της KK Union Olimpija Ljubjana(2010-2011).

Ο 28χρονος άσσος ύψους 1.89 μέτρα το 2017-2018 σκόραρε 8.8 πόντους ανά παιχνίδι ενώ μοίρασε 2.2 ασσίστ για την σλοβένικη ομάδα την οποία και αποχωρίστηκε το 2019 για την Craislsheim Merlins της Basketball Bundesliga(BBL) σημειώνοντας κατά μέσο όρο 9.4 πόντους, 4.2 ασσίστ και 2.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στις 12 Αυγούστου του 2020 τον συναντάμε στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας για την Delteco Gipuzkoa Basket η οποία επανέκαμψε στην Liga ACB.

Η ΚΑΕ Λάρισα καλωσορίζει τον Jan Span στην ομάδα και την Basket League και του εύχεται καλή συνεργασία!».

https://twitter.com/Kae_Larisa/status/1433140302727032832?s=20

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος