Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει οριστικά στη Μερσέντες

Array

Μπορεί μετά το τέλος της περυσινής σεζόν της Φόρμουλα 1 και την απώλεια του τίτλου των οδηγών στο τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς να «φούντωσε» η φημολογία γύρω από το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον στο σπορ, ωστόσο ο Βρετανός ετοιμάζεται να διεκδικήσει το όγδοο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Η Μερσέντες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία του 37άχρονου πιλότου, ο οποίος έχει επιλέξει να τον ακολουθεί στην καριέρα του ο αριθμός 44, με τη λεζάντα «το 44 επέστρεψε».

Έτσι, ο πολύπειρος οδηγός και η γερμανική ομάδα προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, στην οποία θα διεκδικήσουν τον τίτλο στα δύο πρωταθλήματα.

Εάν η Μερσέντες κατακτήσει ξανά την κορυφή, θα φτάσει τα εννέα σερί «στέμματα» στους κατασκευαστές, ενώ αν ο Χάμιλτον πάρει την πρώτη θέση στους οδηγούς, θα φθάσει τους οκτώ τίτλους στη σπουδαία καριέρα του και θα απολαύσει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα, την οποία «μοιράζεται» αυτή τη στιγμή με τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Χάμιλτον θα δώσει το «παρών» στην παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της ομάδας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της γερμανικής εταιρείας.

Τα αποκαλυπτήρια της W13 θα λάβουν χώρα την προσεχή Παρασκευή (18/02) και στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πολύπειρος Βρετανός, ο νέος ομόσταυλός του, Τζωρτζ Ράσελ και ο επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βολφ.

Η δημοσίευση της Μερσέντες:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ