Australian Open: Ο Μεντβέντεφ απέκλεισε τον Κύργιο

Στον β΄ γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Νικ Κύργιου στο εφετινό Australian Open.

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός είχε την υποστήριξη του κοινού στη «Ροντ Λέιβερ Αρίνα», η οποία ήταν γεμάτη στο 50% της χωρητικότητάς της, λόγω των μέτρων για την πανδημία, ωστόσο δεν κατάφερε να αποκλείσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεβ. Ο Ρώσος, ο οποίος είναι Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 7-6(1), 6-4, 4-6, 6-2 και πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των «32», παραμένοντας στη διεκδίκηση του δεύτερου τίτλου της καριέρας του σε τουρνουά γκραν σλαμ μετά το περυσινό US Open.

Στον τρίτο γύρο ο Μεντβέντεφ θα αναμετρηθεί με τον 26χρονο Ολλανδό, Μπότικ φαν ντε Ζάντσουλπ, ο οποίος προκρίθηκε στους «32» λόγω εγκατάλειψης του Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το τρίτο σετ. Ο φαν ντε Ζάντσουλπ έχασε το πρώτο σετ με 6-4, πήρε το δεύτερο με 6-0, ενώ τη στιγμή της διακοπής προηγείτο 4-0 στο τρίτο σετ.

«Ήρθα για να νικήσω σε αυτό το παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Μεντβέντεφ και συμπλήρωσε: «Δεν είναι εύκολο όταν σε αποδοκιμάζουν ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο σερβίς. Έπρεπε να μείνω ήρεμος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος