Αθλητικός διευθυντής Μπάγερν Μονάχου: «Οι παίκτες είναι τεμπέληδες, δεν το έχω ξαναδεί αυτό»

Έπειτα από την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-1, η ομάδα των Βαυαρών βρίσκεται στην δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο προπονητής της ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ο αθλητικός διευθυντής της, Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, μίλησαν με «σκληρά» λόγια για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ανοίξει το σκορ με το γκολ του Γιόσουα Κίμιχ, ωστόσο στην συνέχεια του αγώνα η ομάδα υπέπεσε σε δύο πέναλτι, με τον Εζέκιελ Παλάσιος της Λεβερκούζεν να ευστοχεί και τις δύο φορές από την άσπρη βούλα, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε καυστικά για την απόδοση των παικτών του, ενώ δήλωσε πως πιστεύει ότι δεν έχουν καθόλου εργατικότητα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Αυτό το πράγμα συμβαίνει ξανά και ξανά. Ναι μεν, έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αυτή η «μίξη» που πρέπει να έχουμε μεταξύ συναισθημάτων και ποιότητας. Σήμερα ήμασταν τεμπέληδες. Κάποιοι παίκτες δεν έδιναν τίποτα ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά, το απόλυτο μηδέν. Ήμασταν αδύναμοι στο ίδιο μας το παιχνίδι».

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με την Μπάγερν Μονάχου από το 1998 μέχρι και το 2007, επίσης μίλησε με επικριτικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Αυτό που είδαμε σήμερα δεν ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Οι παίκτες είναι τεμπέληδες, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Χάσαμε από μία ομάδα που έπαιξε και την Πέμπτη, μάλιστα η Μπάγερ ήταν απόλυτα καλύτερη από εμάς,

Σπάνια έχω δει μια ομάδα με τόσο λίγη ορμή, χωρίς πάθος, νοοτροπία και όρεξη για μονομαχίες μέσα στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα η οποία όταν μπαίνει με την σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο δεν χάνει ποτέ, είναι εξαιρετική. Αλλά είναι εξίσου χάλια, όταν δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία πριν τον αγώνα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος