Αστέρας Τρίπολης: Πήρε Μπερτόλιο!

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο! Ο 22χρονος αργεντινός αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού, από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ξεκίνησε την καριέρα του, στην Κολόν Σάντα Φε και στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Ντιναμό Κιέβου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Facundo Daniel Bertoglio, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα, ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου.
Ο Bertoglio γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην Αργεντινή, αγωνίζεται ως ως επιτελικός μέσος και διάλεξε τον αριθμό “23” για τη φανέλα του»

Ο Μπερτόλιο έκανε και τις πρώτες δηλώσεις λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνιας: «Η πρώτη μου εντύπωση από την ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όλοι με υποδέχθηκαν όμορφα. Είναι οργανωμένος σύλλογος και είμαι ικανοποιημένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Τα όνειρα που έχω συμβαδίζουν με τα όνειρα του ΑΣΤΕΡΑ. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα θέλει και ο ΑΣΤΕΡΑΣ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Μου αρέσει να παίζω “δεκάρι”. Και αριστερά μπορώ να παίξω, αλλά η θέση “10” είναι αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο. Τα γκολ και οι ασίστ έχουν την ίδια σημασία για εμένα και τη φύση της θέσης μου!
Θα δουλέψω σκληρά. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ό,τι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.»

Πηγή: Αστέρας Τρίπολης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ