Αρτέτα: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν ήμασταν προσεκτικοί»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ήταν «πολύ απογοητευμένος» με την απόδοση της ομάδας του τη Δευτέρα, μετά την ήττα από την Έβερτον με 2-1 που οδήγησε τους «κανονιέρηδες» στην έβδομη θέση της Premier League.

Η Άρσεναλ είχε πάρει το προβάδισμα με τον Μάρτιν Όντεγκαρντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα γκολ των Ριτσάρλισον (80΄) και Ντεμαράι Γκρέι στις καθυστερήσεις, ανάγκασαν τους Λονδρέζους στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ασυνεπείς με την μπάλα… δεν είχαμε αρκετή διείσδυση ή απειλή στην αντίπαλη εστία», είπε ο Αρτέτα και πρόσθεσε: «Μία από τις λίγες φορές που το κάναμε, πετύχαμε ένα γκολ με τον Μάρτιν και μετά στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά και πάλι, σε αρκετά σημεία δεν ήμασταν προσεκτικοί. Δώσαμε πάρα πολλές μπάλες πολύ εύκολα και δεν παίξαμε σωστά απέναντι στο πρεσάρισμα τους. Τις λίγες φορές που σπάσαμε την πίεση, βρεθήκαμε ελεύθεροι, αλλά πρέπει να το κάνουμε πολύ πιο σταθερά. Δημιουργήσαμε τέσσερις μεγάλες, μεγάλες ευκαιρίες και όταν δεν καταφέρνεις να τις αξιοποιήσεις με γκολ εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το παιχνίδι, ειδικά αν δέχεσαι με τον τρόπο που δεχθήκαμε, για παράδειγμα, το πρώτο γκολ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος