Απίστευτος Χάαλαντ: «Δεν θυμόμουν τι μας είπε ο Γκουαρδιόλα στο ημίχρονο»

Μετά την νίκη επί της Άρσεναλ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δήλωσε πως δεν θυμόταν τι του είχε ζητήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα την ώρα του παιχνιδιού

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα από το “Emirates Stadium” της Άρσεναλ, νικώντας τους «Κανονιέριδες» με 1-3. Σκόρερ για την Άρσεναλ ήταν ο Σάκα, ενώ για τους «Πολίτες» τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Κέβιν ντε Μπρόινε, Τζακ Γκρίλις και «ο συνήθης ύποπτος», Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μάλιστα ο Χάαλαντ ήταν αυτός που «κλείδωσε» την νίκη της Μάνστεστερ Σίτι πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας στο ογδοηκοστό δεύτερο λεπτό, που ήταν το εικοστό έκτο του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Με αυτό του το γκολ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του Σέρχιο Αγουέρο, ενώ θέλει ένα ακόμα μέσα στις επόμενες αγωνιστικές για να το ξεπεράσει.

Ο Νορβηγός μίλησε μετά τον αγώνα στο Amazon Prime Sport και προχώρησε σε δηλώσεις που σίγουρα προκάλεσαν γέλια στους παίκτες της ομάδας όσο και τον προπονητή της, Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς δήλωσε πως δεν ήξερε το σύστημα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή δεν μπορούσε να θυμηθεί με τίποτα τα λόγια του προπονητή στο ημίχρονο.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Premier League δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έκανε μικρές αλλαγές στο σύστημα ο Πεπ, οι οποίες έπρεπε να εκτελεστούν σωστά από τους παίκτες όπως και έγινε χτες. Οι άλλοι τις κάνανε σωστά. Εγώ προσωπικά δεν τις θυμόμουν, απλά είμαι χαρούμενος που έβαλα γκολ. Πιστεύω πως πρέπει να παίζουμε περισσότερες φορές όπως παίξαμε σήμερα. Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα.

Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα μέσα στην σεζόν, οπότε η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς, επιστρέψαμε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Πηγή: TheSun

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος