Αντσελότι: «Αν θα έπρεπε να στοιχηματίσω σε έναν παίκτη που θα μπορούσε να γίνει προπονητής θα ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο»

O Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» για την LaLiga, αναφέρθηκε, εκτός από τον αγώνα με τους Βάσκους, στον Κιλιάν Μπαπέ, τον Τσάμπι Αλόνσο, αλλά και στον παίκτη, στον οποίο θα ήθελε να μοιάζει, εάν έπαιζε τώρα ποδόσφαιρο.

«Αν τα πάμε καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια, μπορούμε να έχουμε ένα πλεονέκτημα. Αλλά είναι ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα και θα είναι έτσι μέχρι το τέλος. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά, είναι πολύ δυνατή. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτή την πρόκληση τώρα, σε ένα φανταστικό γήπεδο» είπε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ρωτήθηκε με ποιον παίκτη θα ήθελε να μοιάζει, αν έπαιζε ξανά ποδόσφαιρο, τόνισε: «Θα ήθελα να είμαι επιθετικός. Βινίσιους, Μπενζεμά ή Χάαλαντ. Αυτό που μου έλειπε στην καριέρα μου είναι τα γκολ».

Σχετικά με τη δήλωση του Κιλιάν Μπαπέ ότι ως παιδί ονειρευόταν να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε ότι «τα παιδιά πρέπει να κυνηγήσουν τα όνειρα που έχουν. Ως παιδί είχα το όνειρο να παίξω στη Serie A και το εκπλήρωσα», ενώ υπογράμμισε για τον Τσάμπι Αλόνσο:

«Όποιος έχει παίξει στο κέντρο του γηπέδου έχει περισσότερα πλεονεκτήματα. Επειδή είναι παίκτες που γνωρίζουν εξαιρετικά την τακτική. Και ο Τσάμπι ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους που είχα ποτέ. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω σε έναν παίκτη που θα μπορούσε να γίνει προπονητής, θα ήταν αυτός. Το παιχνίδι ως προπονητής το καταλαβαίνει πολύ καλά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος