Αντετοκούνμπο:«Θέλω να παίξω 20 χρόνια με τους Μπακς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο…ορκίστηκε πίστη στους Μιλγουόκι έως το τέλος της καριέρας του, αποκαλύπτοντας ότι θέλει να παίξει στους Μιλγκουόκι Μπακς για 20 χρόνια.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, 24ος καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο ΝΒΑ, σύμφωνα με το «Αthletic», έχει παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μόνο με τους Μπακς, στους οποίους έφτασε το 2013 και αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την ανάπτυξή τους , αλλά και την κατάκτηση του τίτλου.

«Θέλω να παίξω 20 χρόνια μπάσκετ. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να παίξω και τα 20 αυτά χρόνια με τους Μπακς. Αλλά θα δούμε, δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον Όντας νούμερο 24 και μόλις έκλεισα τα 27. Αυτή είναι όλη η σκληρή δουλειά μου που απέδωσε. Αλλά πρέπει να συνεχίσω. Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως παίκτης. Πρέπει να συνεχίσω να απολαμβάνω το παιχνίδι. Πρέπει να μείνω στη στιγμή, να ζήσω τη στιγμή και πού θα καταλήξει όταν τελειώσω με αυτό και τελειώσω με το πρωτάθλημα και εκτός πρωταθλήματος, ποιος ξέρει. Αυτό είναι ένα κομπλιμέντο. Μπορώ να το πάρω εκεί και να το συζητήσω, να το δείξω στα παιδιά μου».

Ανάμεσα σε άλλους παίκτες που έχουν παίξει για μια ομάδα ολόκληρη την καριέρα τους είναι και οι, Ντιρκ Νοβίτσκι για τους Ντάλας Μάβερικς, ο Κόμπε Μπράιαντ για τους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Τιμ Ντάνκαν για τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος