Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπακογιάννης – Παρουσιάζει τις συμβάσεις για Βοτανικό

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Με βάσει όσα ανέφερε επίσημα στους δημοσιογράφος ο Δήμος της Αθήνας, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, ο Κώστας Μπακογιάννης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης και τις συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Αθηναίων, του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ΑΕΠ Ελαιώνα.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ στο Δημαρχιακό μέγαρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου Αθηναίων στους δημοσιογράφους:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα παραχωρήσει μεθαύριο, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης και των Συμβάσεων μεταξύ του Δήμου Αθηναίων, του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΑΕΠ Ελαιώνα.

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας στην Πλατεία Κοτζιά στις 11: 00 πμ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος