Ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου ίσως να ψεύδεται για την ηλικία του

Το σκάνδαλο με τις ψεύτικες ηλικίες που αποκάλυψε ο Σαμουέλ Ετό στην εθνική ομάδα κάτω των 17 ετών του Καμερούν φαίνεται να παίξει ρόλο στην ανακάλυψη ενός ακόμα παίκτη που εικάζεται ότι ίσως να ψεύδεται για την πραγματική του ηλικία. Ο λόγος για τον 18 ετών Γιουσούφα Μουκοκό, που ίσως στην πραγματικότητα να είναι 22 ετών.

Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου, καθώς έχει ήδη μαγέψει ανθρώπους από την Τσέλσι, την Νιουκάστλ αλλά και ομάδες από όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό επιθετικό.

Όμως σύμφωνα με πηγές στην Γερμανία, βρέθηκε πιστοποιητικό γέννησης στο όνομα Γιουσούφα Μοχαμαντού, που εικάζεται ότι είναι το πραγματικό πιστοποιητικό του Μουκοκό. Αν αυτό είναι αληθινό, τότε ο επιθετικός είναι 22 χρονών και όχι 18, όπως είναι δηλωμένος.

Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αρνείται μέχρι στιγμής να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στην υπόθεση, λέγοντας: «Δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο πάνω σε αυτή την υπόθεση».

Υπενθυμίζουμε πως ο Μουκοκό γεννήθηκε στην πόλη Γιαουντέ του Καμερούν, ενώ στα 14 του υιοθετήθηκε και μετακόμισε στην Γερμανία και γράφτηκε στις ακαδημίες της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πηγή: Dailymail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος